Características morfométricas da carcaça de ovinos morada nova alimentados com farelo de castanha de caju.
Características morfométricas da carcaça de ovinos morada nova alimentados com farelo de castanha de caju.
Author(s): SILVA, A. C. F. da; GOMES, D. P.; SOUSA, D. R. de; VASCONCELOS, A. M. de; ROGERIO, M. C. P.; LANDIM, A. V.
Summary: Objetivou-se avaliar a influência da inclusão de farelo de castanha de caju na dieta sobre as características de carcaça de ovinos Morada Nova.
Publication year: 2011
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Goats & Sheep
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.