O mercado de carne ovina na região do Cariri Cearense: a percepção do consumidor.
O mercado de carne ovina na região do Cariri Cearense: a percepção do consumidor.
Author(s): CARVALHO, R. de S.; HOLANDA JUNIOR, E. V.; MARTINS, E. C.; OLIVEIRA, L. S.; ALBUQUERQUE, F. H. M. A. R. de; LIMA, A. R.
Summary: A pesquisa tem como objetivo principal identificar nos possíveis consumidores de carne ovina, os aspectos associados ao perfil, conceitos e percepção de modo a nortear a segmentação do mercado de carne ovina.
Publication year: 2011
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Goats & Sheep
Keywords: Brasil, Carne ovina, Ceará, Consumidor, Ovino, Pesquisa de mercado
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.