Conservação de alimentos.
Conservação de alimentos.
Author(s): PEREIRA, L. G. R.; SANTOS, R. D. dos; NEVES, A. L. A.; ARAUJO, G. G. L. de; VOLTOLINI, T. V.; MORAES, S. A. de
Summary: Neste capítulo serão discutidos os conceitos básicos sobre a conservação de alimentos na forma de feno e silagem, visando-se à alimentação de caprinos e ovinos nas regiões semiáridas.
Publication year: 2011
Types of publication: Book sections
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Animal food, Caprino, Ensilagem, Gliricidia, Goat, Manejo, Manejo nutricional, Maniçoba, Milheto, Milho, Ovino, Pornunça, Raiz de mandioca, Rama de mandioca, Sheep, Silagem, Silo, Sorgo
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.