Efeito do hidrolisado de peixe na supressividade do solo para o controle do amarelo (Fusarium oxysporum f. sp. zingiberi) da cultura do gengibre em experiência agroecológica em Tapiraí-SP.
Efeito do hidrolisado de peixe na supressividade do solo para o controle do amarelo (Fusarium oxysporum f. sp. zingiberi) da cultura do gengibre em experiência agroecológica em Tapiraí-SP.
Author(s): CONCI, L. G. A.; VILELA, E. S. D.; BETTIOL, W.
Publication year: 2011
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Environment
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.