Diversidade funcional da comunidade bacteriana do solo e populações de Fusarium spp., Trichoderma spp. e Rhizoctonia solani em sistema agroecológico de produção de feijão comum.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): BARBOSA, E. T.; FERRO, D. D. X.; GERALDINE, A. M.; GOMES, K. G.; FERREIRA, E. P. B.; LOBO JUNIOR, M.

Summary: O objetivo deste trabalho foi analisar os efeitos de sistemas de produção sobre a diversidade funcional da comunidade bacteriana do solo, populações de Fusarium oxysporum, F. solani, Trichoderma spp. e Rhizoctonia solani e relações entre estas variáveis, em cultivo orgânico de feijoeiro comum (Phaseolus vulgaris L.) cv. Pérola.

Publication year: 2011

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.