Effect of inclusion of perennial soybean (Neonotonia wightii) on the chemical composition and in vitro dry matter digestibility of elephant grass silage.
Effect of inclusion of perennial soybean (Neonotonia wightii) on the chemical composition and in vitro dry matter digestibility of elephant grass silage.
Autoria: ALMEIDA, J. C. C.; GOMES, R. S.; AZEVEDO, F. H. V.; ABREU, J. B. R.; CARNEIRO, J. da C.; RIBEIRO, E. T.
Resumo: The elephant grass is a forage specie of great importance in ruminant feeding, ease of deployment, adaptation and management, as well as high productivity, a disadvantage of the elephant grass is their seasonality of production (Lopes, 2011). Thus, the use of forage in the process of silage is increasing, however despite the high elephant grass production has a high dry matter content and low content of soluble carbohydrates. Pre wilting is a technique that aims to increase the dry matter since the inclusion of legumes is to improve the nutritional value. The objective of this study was to evaluate the effect of adding soy bean perennial on the in vitro dry matter and chemical composition of elephant grass silages
Ano de publicação: 2011
Tipo de publicação: Artigo em anais e proceedings
Unidade: Embrapa Gado de Leite
Palavras-chave: Capim Elefante, Silagem
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.