Quantificação de proteínas totais em linhagens F6 e progênies de feijão caupi.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): COSTA, D. C. C. da; SANTOS, C. A. F.; SOUZA, S. S. da S.; GAMA, R. N. C. de S.

Summary: O feijão caupi, (Vigna unguiculata (L.) Walp) apresenta grande quantidade de proteínas, aminoácidos, carboidratos, vitaminas e minerais e representa o alimento básico para as populações de baixa renda do Nordeste brasileiro. Nesse trabalho foram avaliadas linhagens F6 e progênies IT97K-1042-3 x Canapu e IT97K- 1042-3 x BRS Tapaihum para a quantificação de proteínas totais em feijão caupi seco a fim de subsidiar trabalhos de melhoramento da referida espécie para maior teor de proteínas totais.

Publication year: 2012

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.