Taxa de decomposição de coquetéis vegetais com e sem revolvimento do solo no cultivado com mangueiras.
Taxa de decomposição de coquetéis vegetais com e sem revolvimento do solo no cultivado com mangueiras.
Author(s): BRANDÃO, S. da S.; GIONGO, V.; MENDES, A. M. S.; SILVA, D. J.; CUNHA, T. J. F.
Summary: O presente estudo foi desenvolvido com o objetivo de avaliar a taxa de decomposição da matéria seca da parte aérea de coquetéis vegetais e da vegetação espontânea, utilizados como adubos verdes e mantidos na superfície ou incorporados ao solo.
Publication year: 2012
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Adubação Verde, Coquetel vegetal, Decomposição, Gramíneas, Leguminosas, Manga, Mango, Mangoes, Matéria Seca, Soil, Solo
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.