Atributos físico-químicos e curva de maturação de frutos de seleções tardias de laranjeira doce.
Atributos físico-químicos e curva de maturação de frutos de seleções tardias de laranjeira doce.
Author(s): SANTOS, B. L. de J. dos; SANTANA, A. de A.; SOARES FILHO, W. dos S.; PASSOS, O. S.; GIRARDI, E. A.
Summary: Esse trabalho avaliou atributos físico-químicos e curva de maturação de frutos de seleções tardias de laranjeira doce (Citrus sinensis (L.) Osbeck). Os trabalhos foram conduzidos no Banco Ativo de Germoplasma de Citros e no laboratório de Fisiologia Pós-Colheita da Embrapa Mandioca e Fruticultura, em Cruz das Almas, BA, entre agosto e dezembro de 2011.
Publication year: 2012
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Cassava & Fruits
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.