Estudo da diversidade de microrganismos em plantas de milho e feijão caupi tratadas com produtos alternativos.
Estudo da diversidade de microrganismos em plantas de milho e feijão caupi tratadas com produtos alternativos.
Author(s): BATISTA, D. da C.
Summary: O objetivo dessa atividade é estudar o efeito de diferentes doses de compostos alternativos no manejo de doenças e avaliar o impacto desses compostos na biodiversidade de cultivo consorciado de milho e feijão-caupi.
Publication year: 2011
Types of publication: Book sections
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Agrotóxico, Bean, Corn, Doença, Feijão, Leguminosa, Manejo, Milho, Produtos alternativos
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.