Avaliação de bactérias láticas em condições gastrointestinais simuladas in vitro.
Avaliação de bactérias láticas em condições gastrointestinais simuladas in vitro.
Author(s): FERREIRA, K. S. M.; SANTOS, K. M. O. dos
Summary: O objetivo desse trabalho foi avaliar a resistência de bactérias láticas isoladas de leite e queijos artesanais do Ceará a condições do trato gastrointestinal (TGI) humanas simuladas in vitro como uma etapa de avaliação do seu potencial probiótico.
Publication year: 2012
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Goats & Sheep
Keywords: Alimento funcional probiótico, Bactéria láctea, Leite, Teste in vitro
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.