Criação e enriquecimento da coleção de Xanthomonas axonopodis pv. manihotis, agente causal da bacteriose da mandioca.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): SANTOS, N. S. da C.; AGUILAR-VILDOSO, C. I.; OLIVEIRA, E. J. de; HADDAD, F.; OLIVEIRA, S. A. S. de

Summary: A mandioca (Manihot esculenta Crantz) é uma planta com crescente importância, sendo utilizada na alimentação de cerca de 600 milhões de pessoas no mundo. Uma das principais causas de perda de produtividade da cultura se deve a ocorrência de doenças, destacandose a bacteriose, causada por Xanthomonas axonopodis pv. manihotis (Xam).

Publication year: 2012

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.