Potencial da CV. Carmenere para a elaboração de vinhos finos em Região Tropical do Brasil.
Potencial da CV. Carmenere para a elaboração de vinhos finos em Região Tropical do Brasil.
Author(s): OLIVEIRA, J. B. de; SILVA, G. G.; ARAÚJO, A. J. de B.; CASTRO, R. de; CRUZ, A.; PEREIRA, G. E.
Summary: O presente trabalho tem como objetivo avaliar o potencial enológico da cv. Carmenere para elaboração de vinhos tropicais no Nordeste do Brasil, originados de uvas de videiras em pé-franco e enxertados sobre dois porta-enxertos.
Publication year: 2012
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Cabernets, Grapes, Porta Enxerto, Uva, Uva de vinho fino, Variedade, Viticultura, Vitis Vinifera
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.