Aplicação de farinha de arroz em produtos alimentícios sem glúten.
Aplicação de farinha de arroz em produtos alimentícios sem glúten.
Author(s): FONSECA, R. C.; SIQUEIRA, M. I. D. de; SANTIAGO, R. de A. C.; BASSINELLO, P. Z.
Summary: O objetivo deste estudo foi o de desenvolver massa para lasanha pré-cozida resfriada e mistura pré-pronta de bolinho de arroz a partir de farinhas cruas e extrusadas de diferentes cultivares de arroz, sendo estudada a influência da variação do teor de amilose nas formulações dos produtos.
Publication year: 2012
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Alimento vegetal, Amilose, Arroz, Farinha, Glúten, Oryza sativa
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.