Nível de suficiência de fósforo e de potássio no solo e nas folhas completas de videiras cultivadas no meio-oeste de Santa Catarina.
Nível de suficiência de fósforo e de potássio no solo e nas folhas completas de videiras cultivadas no meio-oeste de Santa Catarina.
Author(s): AMBROSINI, V. G.; COUTO, R. da R.; HEINZEN, J.; MELO, G. W. B. de; COMIN, J. J.; BRUNETTO, G.
Summary: O presente trabalho objetivou estabelecer o nível de suficiência de P e de K no solo e nas folhas completas em videiras (Vitis vinifera) cultivadas no Meio-Oeste de SC.
Publication year: 2012
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Fósforo, Nutrição vegetal, Potássio, Santa Catarina, Solo, Uva, Viticultura
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.