Importância da sanitização no controle de doenças pós-colheita.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): TERAO, D.; FORNER, C.; BETTIOL, W.

Summary: Introdução. Monitoramento de níveis populacionais de fungos. Procedinmentos de sanitização. Produtos sanitizantes. Hipocloritos. Diócido de cloro (CIO2). Quaternário de amônio. Formaldeído. Ácido peracético. Ácido acético. Peróxido de hidrogênio. Cloreto de benzalcônio. Etanol. Ozônio. Aplicação de sanitizantes por nebulização. Considerações finais. Referências.

Publication year: 2012

Types of publication: Book sections

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.