Jatobá-do-cerrado: composição nutricional e beneficiamento dos frutos.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): COHEN, K. de O.

Summary: Este trabalho apresenta um levantamento bibliográfico sobre a composição nutricionakl do jatobá-do-cerrado e os processos aplicaos na transformação de sua polpa em produtos alimentícios, uma vez que alguns estudos já demostraram que a polpa do jatobá-do-cerrado é rica em açúcar e com elevado teor de fibra alimentar, porém ainda são incipientes as informações sobre a sua composição nutricional e funcional e o beneficiamento de seus frutos para a produção de alimentos.

Publication year: 2010

Types of publication: Booklets

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.