Suco, geleia e bebida alcóolica fermentada derivados de Cambuí.
Suco, geleia e bebida alcóolica fermentada derivados de Cambuí.
Author(s): BIASOTO, A. C. T.; RYBKA, A. C. P.; ARAÚJO, A. J. de B.
Summary: Neste trabalho são apresentadas alternativas para a elaboração de alimentos que podem ser produzidos artesanalmente a partir do cambuí. São eles: suco, geleia e bebida alcoólica fermentada.
Publication year: 2013
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Bebiba alcoólica, Cambuizeiro, Cambuí, Elaboração, Fruits, Fruta, Fruta nativa, Geléia, Myrciaria tenella, Suco
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.