Aplicação de ácidos húmicos em cebola na região do Vale do Submédio São Francisco.
Aplicação de ácidos húmicos em cebola na região do Vale do Submédio São Francisco.
Author(s): ARAGÃO, C. A.; BARROS, J. P.; DANTAS, B. F.
Summary: Este trabalho teve como objetivo avaliar os efeitos de´ácidos húmicos aplicados via solo e foliar na cebola na região do Vale do Submédio São Francisco, com vista a elevar a produtividade e a qualidade da cebola sem degradar o meio ambiente.
Publication year: 2013
Types of publication: Journal article
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Allium Cepa, Cebola, Matéria Orgânica, Onion, Solo, Ácido húmico
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.