Maturação da uva Brbera em dois ciclos de produção orgânica no Semiárido.
Maturação da uva Brbera em dois ciclos de produção orgânica no Semiárido.
Author(s): ROSATTI, S. R.; SILVA, E. E. L. de S.; RISTOW, N. C.; TRINDADE, D. C. G. da; LIMA, M. A. C. de
Summary: O presente trabalho teve como objetivo caracterizar, durante dois ciclos produtivos, a evolução da maturação da uva ?Barbera?, cultivada no sistema orgânico, nas condições do Semiárido brasileiro.
Publication year: 2013
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Compostos fenólicos, Grapes, Uva, Variedade, Varieties
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.