Produtividade e características física de frutos de macieira com aplicação de extrato de alga e fertilizante orgânico.
Produtividade e características física de frutos de macieira com aplicação de extrato de alga e fertilizante orgânico.
Author(s): TURMINA, A. G.; LIMA, A. P. F. de; FAGHERAZZI, A. F.; MARIO, A. E.; RUFATO, A. de R.; RUFATO, L.
Summary: O objetivo do trabalho foi comparar o extrato da alga marinha (Ascophyllum nodosum) e a adubação foliar (micronutrientes) na produção e qualidade física de frutos de macieira. O experimento foi conduzido em Vacaria, RS durante a safra 201112012, na cultivar MaxiGala sobre o portaenxerto de M.9.
Publication year: 2013
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Adubação foliar, Alga Marinha, Ascophyllum nodosum, Fruticultura, Maçã, Nutrição vegetal, Vacaria
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.