Adubação Verde na Produção Orgânica de Abacaxi na Chapada Diamantina, BA.
Adubação Verde na Produção Orgânica de Abacaxi na Chapada Diamantina, BA.
Author(s): DIAS, F. P. M.; XAVIER, F. A. da S.
Summary: A prática da adubação verde promove benefícios ao solo, dentre estes, aumenta os teores de matéria orgânica, favorece a ciclagem de nutrientes e mantém a cobertura do solo. O presente trabalho objetivou avaliar a produção de biomassa vegetal e os estoques de carbono (C) e macronutrientes na matéria seca de diferentes espécies de adubos verdes utilizados em pré-plantio na cultura do abacaxi.
Publication year: 2013
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Cassava & Fruits
Related content
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.