Teste de susceptibilidade a antimicrobianos de isolados de Escherichia coli provenientes de queijos a base de leite não pasteurizado.
Teste de susceptibilidade a antimicrobianos de isolados de Escherichia coli provenientes de queijos a base de leite não pasteurizado.
Author(s): RIBEIRO, L. R; BARBOSA, M. M. C.; PINTO, F. R.; SOUZA, V. de; OLIVEIRA, M. C.; BORGES, L. A.; MEDEIROS, M. I. M.; AMARAL, L. A.; FAIRBROTHER, J. M.
Publication year: 2013
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Goats & Sheep
Keywords: Antimicrobial, Antimicrobiano, Bactéria patogênica, Chesse, Escherichia coli, Food security, Milk, Milk byproducts, Pasteurization, Pasteurização, Pathogenic Bacteria, Pathogenicity, Patogenicidade, Produto derivado do leite, Queijo, Resistance to antibiotics, Resistência antimicrobiana, Segurança alimentar, Susceptibilidade
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.