Seleção de linhagens de feijão-caupi para o cerrado do Amapá.
Seleção de linhagens de feijão-caupi para o cerrado do Amapá.
Author(s): CAVALCANTE, E. da S.; GOES, A. C. P.; ISACKSSON, J. G.
Summary: O cerrado do Amapá possui amplas características para a produção de alimentos, sendo o feijão-caupi uma grande opção. Assim, selecionar cultivares para utilização no processo mecanizado deve ser uma meta a ser seguida, sendo este o objetivo do experimento.
Publication year: 2013
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Amapá
Keywords: Mecanização, Melhoramento, Porte ereto, Produtividade, Vigna Unguiculata
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.