A Calagem pode mitigar os efeitos da fitotoxicidade do cobre em aveia (Avena sativa)?
A Calagem pode mitigar os efeitos da fitotoxicidade do cobre em aveia (Avena sativa)?
Author(s): MELO, G. W. B. de; MEZACASA, J.; ZALAMENA, J.; OLIVEIRA, P. D. de; FREITAS, R. F.; DAL MAGRO, R.
Summary: O objetivo deste trabalho foi o de avaliar o efeito de diferentes níveis de pH para a diminuição da fitotoxicidade de cobre exercida sobre plantas de aveia (Avena sativa), que é a principal planta de cobertura usada em cultivos de videira.
Publication year: 2013
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Acidez do solo, Aveia, Calagem, Cobertura vegetal, Cobre, Contaminação, Nutrição vegetal, Solo, Toxidez, Uva, Viticultura
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.