Minerais em sucos de uva produzidos no sistema orgânico.
Minerais em sucos de uva produzidos no sistema orgânico.
Author(s): MIELE, A.; FIORAVANÇO, J. C.
Summary: A produção brasileira de suco de uva orgânico tem aumentado de acordo com a crescente demanda por sucos produzidos pelo sistema orgânico. A Serra Gaúcha é a região que concentra a maior produção de suco de uva no Brasil, inclusive de orgânicos.
Publication year: 2013
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Agricultura orgânica, Agroecologia, Análise química, Mineral, Suco, Uva, Viticultura, Viticultura orgânica
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.