Análise físico-química e bacteriológica da água utilizada no processo de classificação de maçã em Packing house.
Análise físico-química e bacteriológica da água utilizada no processo de classificação de maçã em Packing house.
Author(s): PIARDI, E. M.; GEBLER, L.; ANTONIOLLI, L. R.; SILVA, V. C. da
Publication year: 2013
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Anais, Análise Bacteriológica, Análise Física, Análise Química, CNPUV, IC, Iniciação cientifica, Maçã, Packing house, Pós-colheita, Água
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.