Tempo de cocção de linhagens de feijão com diferentes teores de cálcio nos grãos.
Tempo de cocção de linhagens de feijão com diferentes teores de cálcio nos grãos.
Author(s): SILVA, B. V. N.; FERNANDES, S. B.; ABREU, A. de F. B.; RAMALHO, M. A. P.
Summary: Esse trabalho teve como objetivo verificar se o tempo de cocção do feijão é afetado pelo teor de cálcio nos grãos.
Publication year: 2013
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Cocção, Cálcio, Feijão, Melhoramento genético vegetal
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.