Uva: qualidade final.
Uva: qualidade final.
Author(s): SILVA, L. L. S.; OLIVEIRA, S. M. A. de; BARBOSA, M. A. G.
Summary: Problemas na pós-colheita acabam por depreciar os cachos de uva e provocar perdas sérias na comercialização. É o caso da podridão de alternaria, causada pelo fungo A. alternaria que apresenta ampla variedade de hospedeiros e pode ter sua patogenicidade transmitida quando frutas e hortaliças são expostas ao mesmo ambiente.
Publication year: 2014
Types of publication: Journal article
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: Alternaria Alternata, Disease, Doença, Fungo, Grapes, Podridão alternaria, Postharvest, Pós-colheita, Uva
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.