Massa de forragem, composição botânica da dieta de bovinos e qualidade da leguminosa Chamaecrista rotundifolia (Pers.) Greene, var. grandiflora no Nordeste paraense.
Massa de forragem, composição botânica da dieta de bovinos e qualidade da leguminosa Chamaecrista rotundifolia (Pers.) Greene, var. grandiflora no Nordeste paraense.
Author(s): CAMARÃO, A. P.; RODRIGUES FILHO, J. A.; CARVALHO, C. J. R. de; MIRANDA, N. M. M.
Publication year: 2014
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Eastern Amazon
Keywords: Alimentação, Bovino, Composição Botânica, Forragem
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.