Disponibilidade de ferro e zinco em feijão comum para estratégia de biofortificação.
Disponibilidade de ferro e zinco em feijão comum para estratégia de biofortificação.
Author(s): BASSINELLO, P. Z.; ARAÚJO, R. M. de; CARVALHO, R. N.; MATSUSHIGE, I.; CARVALHO, J. L. V. de; PEREIRA, H. S.
Summary: Este trabalho teve como objetivo determinar os níveis de fósforo, ferro e zinco em grãos de feijão de diferentes cultivares, nas formas crus e cozidos, para verificar a variabilidade e o efeito do cozimento na retenção mineral.
Publication year: 2014
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Rice & Beans
Keywords: Biofortificação, Feijão, Ferro, Phaseolus vulgaris, Zinco
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.