Influência de espaçamentos e épocas de corte na produção de biomassa e teor de óleo essencial de pimenta-de-macado (Piper aduncum L.), nas condições de Manaus, AM.
Influência de espaçamentos e épocas de corte na produção de biomassa e teor de óleo essencial de pimenta-de-macado (Piper aduncum L.), nas condições de Manaus, AM.
Author(s): SILVA, A. L. da; CHAVES, F. C. M.; LAMEIRA, R. das C.; SOUTO, L. S.; QUEIRÓZ, J. P.; BIZZO, H. R.
Publication year: 2008
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Western Amazon
Keywords: Amazonia, Piper aduncum, Planta Medicinal
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.