Enumeração de Campylobacter em carcaças, cortes e miúdos de frango produzidos no Rio Grande do Sul.
Enumeração de Campylobacter em carcaças, cortes e miúdos de frango produzidos no Rio Grande do Sul.
Author(s): MULINARI, E. L.; SALVATORI, R. U.; MAJOLO, C.
Summary: Com o objetivo de quantificar a presença de Campylobacter em carcaças, cortes e miúdos de frango produzidos no estado do Rio Grande do Sul, 50 amostras foram analisadas por meio da técnica UFC/g (Unidade Formadora de Colônia por grama) SimPlate®.
Publication year: 2014
Types of publication: Journal article
Unit: Embrapa Western Amazon
Keywords: Campylobacter, Frango, Número mais provável, SimPlate®, poultry
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.