Obtenção e caracterização química de óleos essenciais de espécies medicinais brasileiras ou adaptadas para uso na piscicultura.
Obtenção e caracterização química de óleos essenciais de espécies medicinais brasileiras ou adaptadas para uso na piscicultura.
Author(s): OLIVEIRA, S. R. N. de; CHAGAS, E. C.; CHAVES, F. C. M.; OLIVEIRA, M. R. de; BIZZO, H. R.
Summary: O objetivo deste estudo foi obter a produção de biomassa e caracterizar quimicamente os óleos essenciais de espécies medicinais brasileiras ou adaptadas para uso na piscicultura.
Publication year: 2013
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Western Amazon
Keywords: Composição Química, Piscicultura, Óleos essenciais
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.