General Search | Content Related to Consórcio de braquiária com feijão-caupi aumenta produção de carne e grãos na ILP
Related content
Feijão-Caupi BRS Tumucumaque
By: CRUCIOL, Magda
Cultivar de feijão-caupi BRS Tumucumaque. Agrada vários paladares sendo comercializada tanto in natura como no mercado de grãos secos. Entre suas características também está o alto teor de ferro e zin ...
The Gravataí System is one of the technologies available for integrated crop-livestock (ICL) systems, specifically in the “second-season cattle” strategy, when forage and livestock are the main ac
...Agricultural practice: For grazing management Launch year: 2018 Responsible Unit: Embrapa Agrosilvopastoral
*Content only available in Portuguese
O capim-paiaguás é mais uma excelente opção de Brachiaria brizantha para a diversificação de pastagens em solos de média fertilidade nos cerrados . Foi selecionada com base na produtividade, vigor
...Product: Cultivar Launch year: 2013 Responsible Unit: Embrapa Beef Cattle
Launched by Embrapa and partners in 2006, BRS Piatã is a variety of Brachiaria brizantha developed from a plant that is part of Embrapa's forage collection as it was originally collected
...Product: Cultivar Launch year: 2006 Responsible Unit: Embrapa Beef Cattle
Author(s): EMBRAPA AGROSSILVIPASTORIL
O Sistema Gravataí é uma das tecnologias disponíveis para integração lavoura-pecuária (ILP), especificamente na modalidade ?boi-safrinha?, tendo a forrageira e a pecuária como principais atividades na... ...