Related content

Images

Feijão-Caupi BRS Tumucumaque

By: CRUCIOL, Magda 20161124000000

Cultivar de feijão-caupi BRS Tumucumaque. Agrada vários paladares sendo comercializada tanto in natura como no mercado de grãos secos. Entre suas características também está o alto teor de ferro e zin ...

Technologies

The Gravataí System is one of the technologies available for integrated crop-livestock (ICL) systems, specifically in the “second-season cattle” strategy, when forage and livestock are the main ac

...

Agricultural practice: For grazing management     Launch year: 2018     Responsible Unit: Embrapa Agrosilvopastoral

*Content only available in Portuguese

O capim-paiaguás é mais uma excelente opção de Brachiaria brizantha para a diversificação de pastagens em solos de média fertilidade nos cerrados . Foi selecionada com base na produtividade, vigor

...

Product: Cultivar     Launch year: 2013     Responsible Unit: Embrapa Beef Cattle

Launched by Embrapa and partners in 2006, BRS Piatã is a variety of Brachiaria brizantha developed from a plant that is part of Embrapa's forage collection as it was originally collected

...

Product: Cultivar     Launch year: 2006     Responsible Unit: Embrapa Beef Cattle

Publications

Author(s): EMBRAPA AGROSSILVIPASTORIL

O Sistema Gravataí é uma das tecnologias disponíveis para integração lavoura-pecuária (ILP), especificamente na modalidade ?boi-safrinha?, tendo a forrageira e a pecuária como principais atividades na... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2018

Histórico; Características; Capacidade produtiva; Qualidade de grão e potencial de mercado; Região de adaptação; Recomendações técnicas. Equipe técnica: Francisco Rodrigues Freire Filho, Emanuel da Si... ...

Repository: BDPA     Publication year: 2009

Author(s): OLIVEIRA, I. J. de; FONTES, J. R. A.; SILVA, K. J. D. e; ROCHA, M. M.

Histórico da Cultivar. Características da Cultivar. Desempenho Produtivo. Recomendações para cultivo.

Repository: BDPA     Publication year: 2014