General Search | Content Related to Brazil and US scientists create app to monitor wheat diseases worldwide
Related content
Pesquisadores e representantes do setor produtivo estão unindo esforços para conter a contaminação por micotoxinas em alimentos derivados de trigo no Brasil. Essas substâncias,...
Publishing date: 24/09/19
No Rio Grande do Sul, a produção de trigo oscila de 1,7 a 2 milhões de toneladas, enquanto o consumo se mantém em um milhão de toneladas. Além da distância dos centros...
Publishing date: 19/06/19
Pesquisadores visitaram 18 lavouras em MG, GO e DF A ocorrência de doenças nas lavouras de trigo no Brasil Central resultou numa força-tarefa das instituições de pesquisa para...
Publishing date: 24/05/19
Um grupo de oito pessoas, representantes do Ministério da Agricultura de Bangladesh, formado por técnicos de transferência de tecnologia e gestores de políticas para agricultura,...
Publishing date: 05/10/18
The wheat cultivar BRS 254 was developed by Embrapa Wheat in partnership with Embrapa Cerrados as an alternative for crop rotation in the production system of the Cerrado region of Central Brazil. It
Product: Cultivar Launch year: 2005 Responsible Unit: Embrapa Wheat
Wheat ( Triticum aestivum L.) is the world's second largest crop and Brazil has taken second place in wheat production in South America. However, productivity in this crop can be limited due to occurrence of some diseases, one of which, wheat blast, caused by the Magnaporthe grisea fungus, has caused large productivity losses that can reach 72% depending on the time of infection. With the expansion of wheat crops to other Brazilian regions such as the Midwest, the fungus has been settling in and
Status: Completed Start date: Sat Nov 01 00:00:00 GMT-03:00 2014
Author(s): FILIPPI, M. C. C. de; SILVA-LOBO, V. L.; NUNES, C. D. M.; OGOSHI, C.
Manejo integrado da brusone. O que é a brusone?. Quais os sintomas da brusone?. A brusone ocorre também nos colmos. Quando a planta fica mais vulnerável à doença?. Como a brusone nas folhas entra na l... ...
Author(s): MACIEL, J. L. N.; SILVA, M. S. e; PIRES, J. L. F.; MORESCO, E. R.; SOARES SOBRINHO, J.; ALBRECHT, J. C.; BRAZ, Â. J. B. P.