General Search | Content Related to With lower acidity, new palm oil adds value to Bahian cuisine
Related content
Equipamento que utiliza espectrometria no infravermelho próximo (NIR) está sendo adaptado para compor uma unidade de análise portátil. Tecnologia permitirá aos produtores analisar...
Publishing date: 21/09/21
A Embrapa Agroenergia desenvolveu um banco de dados genéticos de dendê que pode auxiliar a expandir a cultura no Brasil, especialmente para produção de óleo voltada ao mercado de...
Publishing date: 14/09/21
Microalgae found in the Cerrado treats the inorganic material of the effluent (pome) produced by African palm oil processing.. High-yield strain (Chlamydomonas biconvexa Embrapa...
Publishing date: 13/04/21
The first research of the genre in the world was carried out in a partnership between Embrapa, Natura, and Camta. Systems produced palm oil known as dendê in Brazil, and also...
Publishing date: 23/03/21
Author(s): GUIMARÃES, M. B.; NAKAI, D. K.; SALUM, T. F. C.; RIBEIRO, J. A. de A.; MENDONCA, S.