General Search | Content Related to 10 procedimentos básicos para o controle de Salmonella em granjas de postura comercial.
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Isolamento da área de produção, instalação de telas, uso de um único acesso às granjas e áreas de desinfecção na entrada são algumas das ações recomendadas por pesquisadores da...
Publishing date: 21/08/18
The Embrapa 051 free-range laying hens are hybrid chickens, resulting from crossing the breeds Rhode Island Red with white Plymouth Rock, and selected by Embrapa Swine and Poultry. ...
Product: Animal breed, animal, semen, embryo (inc. GMO) Launch year: 2021 Responsible Unit: Embrapa Swine & Poultry
This project aims to contribute to improving the management, quality and biosafety of commercial egg-laying barns, through the implementation of best practices in production and in the training of technicians and farmers. It is aimed at smallholders and mid-sized family farmers whose egg production derives from hens raised in traditional aviaries (California-type layer cages).
Compliance measures (hygienic-sanitary, management and constructive proposals) are some of the best practices t ...
Status: Completed Start date: Tue Sep 01 00:00:00 GMT-03:00 2015
*Content only available in Portuguese
A Salmonella é uma bactéria que afeta animais e humanos. O principal nicho deste patógeno é o intestino de animais de produção e seres humanos. Galinhas e frangos infectados com muitos dos sorovares de Salmonella não demonstram sinais clínicos, embora alberguem o agente. Entretanto, quando seres humanos consomem ovos e ou a carne de aves contaminadas podem ter graves gastroenterites.
Dentre os sorovares que são considerados um risco à saúde se destacam a Salmonella ...
Status: Completed Start date: Sun Feb 01 00:00:00 GMT-03:00 2015