Desempenho de híbridos de tomate para processamento industrial em pressão de begomovirose e de mancha-bacteriana.
Desempenho de híbridos de tomate para processamento industrial em pressão de begomovirose e de mancha-bacteriana.
Author(s): QUEZADO-DUVAL, A. M.; NASCIMENTO, A. R.; PONTES, N. C.; MOITA, A. W.; ASSUNÇÃO, A.; GOLYNSKI, A.; INOUE-NAGATA, A. K.; OLIVEIRA, R. T.; CASTRO, Y. O.; MELO, B. J.
Summary: No presente trabalho foram conduzidos três ensaios (2010 e 2011) para avaliar hibridos comerciais e experimentais de tomate para processamento industrial em cmapo, com ocorr~encia de begomovirose (ensaios 1 e 3) e de mancha-bacteriana (ensaios 2 e 3).
Publication year: 2014
Types of publication: Journal article
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: BRS Sena, Bergomovirose, Mancha bacteriana, Tomate, Variedade resistente
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.