A cultura do alho.
A cultura do alho.
Author(s): MENEZES SOBRINHO, J. A. de; LOPES, C. A.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.; CHARCHAR, J. M.; CRISOSTOMO, L. A.; CARRIJO, O. A.; BARBOSA, S.
Summary: Recomendações técnicas para cultivo do alho: clima, principais variedades, épocas de plantio, preparo do solo, calagem, adubação, irrigação, controle de doenças e pragas, medidas preventivas, uso correto de agroquímicos, cuidados pós-colheita, comercialização e coeficientes de produção.
Publication year: 1993
Types of publication: Books
Keywords: Adubação, Alho, Alho cultivo, Allium Sativum, Allium vegetable, Alliumm sativum, Análise Econômica, Armazenamento, Armazenamento do alho, Brasil, Brasília, Calagem, Cerrado, Classificação, Clima, Colheita, Cultivar, Cultivation, Cultivation area, Cultivo, Cultural method, Doença, Embalagem, Harvest, Hortaliça, Inseto, Mercado, Plant diseases, Plantio, Postharvest, Praga, Production, Produtividade, Produção, Pós-Colheita, Sistema de Cultivo, Solo, Trato cultural, Variedade, climate, economics, fertilizer application, fertilizers, garlic, harvesting, marketing, packaging, pests, planting, soil, storage, weeds, yields
Related content
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.