Carbono orgânico total e suas frações em solo manejado distintamente e cultivado com melão em ambiente protegido.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): LIGOSKI, G. R.; FONTENELLE, M. R.; LIMA, C. E. P.; MADEIRA, N. R.; SILVA, J. da; GUEDES, I. M. R.

Summary: Com o objetivo de avaliar a evolução dos teores de carbono orgânico total (COT) e de suas frações físicas em diferentes etapas do ciclo produtivo do melão (Cucumis melo L.) amarelo em ambiente protegido, foi conduzido, no setor de campos experimentais da Embrapa Hortaliças, um experimento em casa de vegetação com melão tutorado e cultivo em solo manejado distintamente.

Publication year: 2014

Types of publication: Paper in annals and proceedings

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.