Manual de boas práticas agrícolas na produção de alface.
Manual de boas práticas agrícolas na produção de alface.
Author(s): MALDONADE, I. R.; MATTOS, L. M.; MORETTI, C. L.
Summary: Manual de BPA para na produção de alface. BPA. Local de produção e ambiente. Área de plantio. Infraestrutura. Insumos na produção primária. Higiene e saúde dos trabalhadores. Equipamentos e utensílios utilizados na colheita. Sistema de produção. Colheita. Pós-colheita. Embalagem. Conservação. Comercialização. Como escolher a alface. Como conservar a alface.
Publication year: 2014
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Alface, Lactuca sativa, Produção, Segurança alimentar
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.