Controle químico da mancha-bacteriana em campo: aumento da eficiência pela integração de produtos.
Controle químico da mancha-bacteriana em campo: aumento da eficiência pela integração de produtos.
Author(s): ASSUNÇÃO, A.; CASTRO, Y. O.; PONTES, N. C.; GOLYNSKI, A.; QUEZADO-DUVAL, A. M.
Summary: O objetivo deste trabalho foi avaliar a eficiência de produtos registrados para a cultura do tomate no manejo da mancha-bacteriana e a respectiva produtividade.
Publication year: 2012
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Vegetables
Keywords: Controle químico, Doença de planta, Solanum lycopersicon, Tomate
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.