Embrapa & escola: ciência alimentando o Brasil.
Embrapa & escola: ciência alimentando o Brasil.
Author(s): EMBRAPA UVA E VINHO.
Publication year: 2016
Types of publication: Leaflets
Unit: Embrapa Grape & Wine
Keywords: Alimento, Análise sensorial, Aspergillus, Clima, Climatologia, Desequilibro ambiental, E&ECNPUV, Embrapa & Escola CNPUV, Frio, Fungos, Fungos filamentosos, Maca, Mata, Micotoxina, Microorganismo, Penicillium, Recurso hídrico, Recursos naturais, Recursos natural, Sentidos humanos, Temperatura, Tempo nos alimentos, Vaariedade Smith (maçã), Variedade Fuji (maçã), Variedade Gala (maçã), Variedade Granny (maçã), Variedade Pink Lady (maçã)
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.