Recomendação de uso de estirpes fixadoras de nitrogênio em leguminosas de importância agronômica e florestal.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Summary: Neste documento são apresentadas informações sobre estirpes bacterianas recomendadas para 13 espécies de leguminosas: i) produtoras de grãos ? feijão comum, feijão-caupi e amendoim; ii) utilizadas como adubos verdes ? Crotalaria juncea, Crotalaria spectabilis, estilosantes, feijão de porco, guandu e mucuna; iii) forrageiras ? leucena; iv) florestais ? jacarandá, mulungu e timbaúva. Além disso, também são apresentadas informações gerais sobre a aptidão das espécies de leguminosas, bem como suas condições de cultivo.

Publication year: 2018

Types of publication: Booklets

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.