Agricultura de baixa emissão de carbono.
Agricultura de baixa emissão de carbono.
Author(s): GIONGO, V.
Summary: A Agricultura de Baixa Emissão de Carbono, como tema abordado durante o II Simpósio do Bioma Caatinga, tem como objetivo a sistematização de elementos de análise, ciência e tecnologia para discutir segurança alimentar, desenvolvimento socioeconômico e preservação ambiental. O conhecimento e as informações são traduzidos em tecnologias inovativas que possibilitem aos agricultores conduzirem sistemas agrícolas multifuncionais sustentáveis em regiões semiáridas e diante de cenários de mudanças climáticas.
Publication year: 2019
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.