Desidratação de resíduos de peixes como forma de agregação de valor e sustentabilidade ambiental.
Desidratação de resíduos de peixes como forma de agregação de valor e sustentabilidade ambiental.
Author(s): TEODORO, J. C.; KRABBE, E. L.; AVILA, V. S. de; COSTA, A. P. G. C.; BEZERRA, N. S.; VINHAGA, C.
Publication year: 2019
Types of publication: Paper in annals and proceedings
Unit: Embrapa Swine & Poultry
Keywords: Farinha de Peixe, Galinha Para Postura, Ovo, Qualidade do ovo, Ração, Valor Nutritivo, Ômega 3
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.