Pesca e piscicultura no Pantanal: o produtor pergunta, a Embrapa responde.

Enter multiple e-mails separated by comma.

imagem

Author(s): MARQUES, D. K. S.; MORAES, A. S.

Summary: Introdução; O ecossistema Pantanal e os recursos pesqueiros; O pescador profissional e a conservação dos recursos pesqueiros; Manejo e gestão dos recursos pesqueiros; Pesca no Pantanal do Mato Grosso do Sul (Bacia do Alto Paraguai); Aplicação da valoração econômica para o desenvolvimento regional e do setor pesqueiro no Pantanal; Piscicultura: sistema de cultivo e manejo; Piscicultura: sanidade e qualidade; Piscicultura: tanques-rede; Legislação para a pesca no Pantanal; Conservação e composição do pescado; Tecnologia, processamento e conservação do pescado; Contaminação por mercúrio e pesticidas; Espécies aquáticas exóticas.

Publication year: 2013

Types of publication: Books

Related content

Technologies See more

Process: To obtain processed food (agroindustry)

Observation

Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.

 


Access other publications

Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.