Cultivares de videira para a elaboração de vinhos finos para o Submédio do Vale do São Francisco.
Cultivares de videira para a elaboração de vinhos finos para o Submédio do Vale do São Francisco.
Author(s): LEAO, P. C. de S.; BIASOTO, A. C. T.; BARROS, A. P. A.
Summary: Neste trabalho são apresentadas a caracterização agronômica e a composição físico química dos vinhos de cultivares de videiras com potencial para a elaboração de vinhos finos e espumantes no Submédio do Vale do São Francisco.
Publication year: 2021
Types of publication: Booklets
Unit: Embrapa Semi-arid Region
Keywords: BRS Bibiana, Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Chenin Blanc, Comportamento de Variedade, Cultivares de videira, Cultivars, Espumante, Grenache, Malbec, Merlot, Petit Verdot, Sauvignon Blanc, Submédio do Vale do São Francisco, Syrah, Tempranillo, Uva, Variedade, Vinho, Vinho branco, Vinho tinto, Vinhos finos, Vitis, Vitivinicultura tropical, White wines, Wine cultivars, Wines
Related content
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.