Determinação de proteínas e minerais em cotilédones e tegumentos de genótipos de feijão-caupi.
Determinação de proteínas e minerais em cotilédones e tegumentos de genótipos de feijão-caupi.
Author(s): CARDOSO, A. L. R.; FRANCO, L. J. D.; HASHIMOTO, J. M.
Summary: O feijão-caupi (Vigna unguiculata) é a segunda pulse mais cultivada no Brasil e representa cerca de 25% da produção nacional de feijões. Para introduzir esses grãos como ingredientes alimentícios, há a necessidade da remoção do tegumento dos grãos. Entretanto são escassos os estudos que avaliaram a composição de tegumentos de cultivares contemporâneos para melhor aproveitamento.
Publication year: 2021
Types of publication: Abstract in annals or event proceedings
Unit: Embrapa Mid-North
Keywords: Cotilédone, Tegumento, Vigna Unguiculata
Observation
Some of Embrapa's publications are published as ePub files. To read them, use or download one of the following free software options to your computer or mobile device. Android: Google Play Books; IOS: iBooks; Windows and Linux: Calibre.
Access other publications
Access the Agricultural Research Database (BDPA) to consult Embrapa's full library collection and records.
Visit Embrapa Bookstore to purchase books and other publications sold by Embrapa.